#8 Als ik de loterij win, dan…

Bron

Nadat ik #4 en #5 al oversloeg, sla ik nu ook #7 over, maar dat wil niet zeggen dat ik die niet alsnog ga doen 😉 

Het is tijd voor #8 van de 30dayblogchallenge, bedacht door Maris

Uiteraard droom ik ook weleens over de loterij winnen. Sterker nog tijdens de wat langere autoritten dagdromen we hier vaak samen over. 

Wat we zouden doen met een miljoen? Ik zou meteen ons appartement te koop zetten en op zoek gaan naar ons droomhuis. Overigens betekent dat niet dat dat dan meteen een huis van vijf ton of zo zou moeten zijn, maar het moet wel een huis zijn, waarvan ik zeker weet dat ik er oud kan worden. En een tuin, zo’n heerlijk grote, waar de kinderen een eigen speelplek hebben, maar waar we ook heerlijk kunnen zitten met familie en vrienden. Genieten van lange zomeravonden en leuke winterbarbeques. 

Ondanks de huidige rentestand, zouden we toch een deel op een spaarrekening zetten (tenzij we bij moeten betalen, dan natuurlijk niet ;)). Voor de toekomst van de kinderen, zodat zij in ieder geval een studiebeurs hebben. En voor onze oude dag uiteraard. 

Daarnaast zouden we onze droomauto kopen, voor Erik zou dat geloof ik een BMW X6 zijn, maar dat wisselt nog weleens dus wie weet wat het dan zou worden. Mijn droomauto is een Fiat 500, het liefst de oldtimer, maar de nieuwe mag ook, zolang het maar een mintgroene is. Wel is het natuurlijk geheel afhankelijk van hoe oud de kinderen zijn, want autostoeltjes in een Fiat 500 zijn geloof ik niet echt een optie. Maar dan hebben we nog een alternatief achter de hand, namelijk de Alfa Romeo Giulietta, in de kleur nero etna. 

Erik zou een opleiding gaan doen aan de fotoacademie en zoals altijd twijfel ik, stoppen met werken klinkt aanlokkelijk, maar of dat ook echt zo is. Ik zou wel een studie willen gaan doen. Maar wat precies, geen idee. Mocht het ooit zo ver komen, dan heb ik alle tijd om daar over na te denken. 

En verder, zouden we financieel een onbezorgd leven leiden, waarin ruimte is voor de reizen die we willen maken. We willen allebei reizen door Amerika, maar ook zouden we graag de Panamerican roadtrip willen doen. Maar ook echt genieten van het leven, leuke dingen doen met de kinderen en met familie en vrienden. 

Wat zouden jullie doen, als jullie de loterij winnen?  Ik lees jullie reacties graag hieronder. 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.