Vtech najaarscollectie  – sneakpeak 

Nog een aantal weken en dan komt de man met de baard al weer naar Nederland. Het grote speelgoedboek is hier inmiddels al meerdere keren flink doorgebladerd en er zijn al aardig wat kruisjes gezet. Vtech komt dit najaar ook nog met een aantal pareltjes, die eigenlijk ook niet mogen ontbreken op het verlanglijstje van de kinderen. 

Little Love – Suzy en haar puppyvriendje

Poppen en hondjes, wie vindt dat nou niet leuk en dan zijn ze ook nog eens interactief. Giulia zou dit helemaal geweldig vinden, want wat is er nu leuker dan iets leren van een pop en een hondje. Daarnaast zijn Suzy en haar puppyvriendje ook nog eens winnaar van het Speelgoed van het Jaar 2017, in de categorie Poppen en Pluches.

Toet Toet Auto’s

De Toet Toet auto’s zijn weer verder uitgebreid met een Press&Go Stuntshow en Mees Monstertruck. Kai Kiepwagen, Ralph Racewagen en Brent Brandweer zijn ook nog toegevoegd aan de auto’s. De nieuwe auto’s hebben ook iets nieuws, als je op de knop bovenop drukt, komen ze zelf in beweging. Ook zijn ze allemaal voorzien van het slimme snelheidssysteem.

Zoef Zoef Dieren

Van het voorjaar kwam de pluchefamilie er al bij, maar ook de Zoef Zoef dieren gaan nog verder uitbreiden. Zo krijgen ze er dit najaar een Avonturenjungle bij waar Anne Aap zich helemaal uit kan leven samen met nog zes tuimeldiertjes. Voor de diva’s onder de kleintjes, is er nu een Schoonheidssalon, die gemakkelijk meegenomen kan worden, omdat het een stylish tasje is. Kaylee Kat is de diva van de salon.

Vrolijke Vriendjes – Magisch Diepzeepaleis

De Vrolijke Vriendjes krijgen er een nieuw koningspaar bij, Koning Kasper en Koningin Karlijn. Op de blog van Mama’s Meisje kun je dit leuke koppel nu winnen. Onder water is er een heus zeemeerminnenkoninkrijk en in het Magische Diepzeepaleis woont zeemeermin Lynn met haar zeepaardje en haar dolfijn.

Magibook

Het interactieve speelboek speciaal voor kinderen tussen twee en zes jaar. Magibook werkt met opdrachtenboekjes op niveau. Ieder activiteitenboek heeft wel drieduizend interacties met muziek, liedjes en geluiden.

Kidizoom Flix

Ook de Kidizoom Flix is winnaar van Speelgoed van het Jaar 2017, in de categorie High Tech Producten. En dat kan ook haast niet anders, want hoe leuk is het als je zelf filmpjes en foto’s kan maken en die zelfs kan opleuken met een soort snapchatfunctie. Dit zou echt wat voor Luca zijn, want als het aan hem ligt, maakt hij de hele dag foto’s en filmpjes met mijn telefoon. Daarnaast is de Kidizoom Flix ook nog eens slim, want hij herkent kleuren, stemmen en weet zelfs hoe laat het is en wanneer je moet opschieten.


Zijn jullie ook zo enthousiast over deze najaarscollectie van Vtech? Wat zouden jullie uitzoeken voor de kinderen?

Dit attikel is niet gesponsod, wel bevat het een aantal affiliate links. Als jullie hier op klikken en jullie kopen iets via deze link, kost het jullie niks extra’s, maar ontvang ik wel een kleine commissie. 

Volg:
Share:

6 Comments

 1. 20 oktober 2017 / 10:48 pm

  Toet toet fans hier. Al ben ik wel een beetje klaar met de uitbreiding hoor, wat neemt dat spul een ruimte in.

  • Marieke
   22 oktober 2017 / 8:25 pm

   Haha dat begrijp ik wel hoor. Hier pas alles van toet toet auto’s verkocht, omdat er niet meer mee gespeeld werd.

 2. 19 oktober 2017 / 6:32 pm

  Ik had het persbericht ook. Er zitten toffe spulletjes bij!
  Ik heb de zoef zoef dieren hier om te testen. Ben benieuwd!

  • Marieke
   19 oktober 2017 / 7:41 pm

   Ja echt wel!
   Oh wat gaaf! Ik ben nog in afwachting van wat ik mag gaan reviewen, dus ik ben benieuwd.

 3. 18 oktober 2017 / 7:20 am

  Dankje voor het noemen van mijn winactie! Hebben jouw kids al een lijstje gemaakt voor de Sint?

  • Marieke
   19 oktober 2017 / 7:40 pm

   Graag gedaan!
   Nee nog niet, maar ze zijn er wel heel erg druk mee bezig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.