Moederdag – mijn wensenlijstje

Moederdag, de één vindt het commerciële onzin en de ander vindt het juist leuk. Ik ben zo’n moeder die het echt wel heel erg leuk vindt. De zelfgemaakte knutsels van de kinderen zijn natuurlijk het allermooiste. Maar toch heb ik ook nog wel een wensenlijstje.

Boeken

Zijn altijd goed, zoals je in de Boekentag hebt kunnen lezen, lees ik echt heel erg graag op vakantie. Aangezien ik de boeken van mijn favoriete schrijfsters al heb gekocht, zijn er nog wel andere boeken die ik graag wil hebben zoals #Girlboss en Capture your style.

Eau de Parfum

Uiteraard vind ik eau de parfum ook erg lekker om te krijgen. En laat ik nu net de nieuwe geur van Issey Miyake hebben ontdekt. Een heerlijke frisse en zoete geur, speciaal voor de zomer.

Garen

Omdat je daar nooit genoeg van kan hebben. Bij Action hebben ze nu mooie bollen cake yarn in hele mooie kleuren.

Activity tracker

Het liefst zou ik dan de Apple Watch willen hebben, maar die zijn vrij prijzig. En hoewel ik daar zelf ook voor spaar, is dat voor moederdag toch wel een beetje too much. Nog even doorsparen dus.

Pandora

Wie kent de bedels en armbanden niet? Ik houd van deze armcandy en nieuwe bedels zijn dan ook altijd welkom. Of een armband uit de nieuwe collectie, want die is ook wel echt heel gaaf.

Weekendje weg met manlief

Wat me ook superleuk lijkt, is een surprise weekend weg met manlief, of nou ja een nachtje weg samen is ook al prima.

Cadeautjes van de kinderen

Naast de knutsels van de kinderen, kopen ze ook nog altijd een kleinigheidje voor me. Ik word altijd erg blij van hetgeen wat ze hebben uitgezocht. Zeker omdat ze het zelf mogen en kunnen kiezen.

Al met al ben ik erg benieuwd waar ze me dit keer mee weten te verrassen.

Doen jullie aan moederdag?

In deze blog is gebruik gemaakt van affiliate links, meer informatie hierover vind je in de disclaimer. Foto is van Pixabay.
Volg:
Share:

4 Comments

 1. 15 mei 2018 / 11:55 am

  Wij deden aan moederdag. Op mijn lijstje stond of staat want ik mag het nog ontvangen… een nieuw behangetje voor in onze woonkamer 🙂

  • Marieke
   Auteur
   15 mei 2018 / 8:17 pm

   Oh ben benieuwd wat je gaat uitkiezen 🙂

 2. 12 mei 2018 / 3:20 pm

  Ja wij wel. Vind het stiekem wel erg leuk om in de watten gelegd te worden voor een dag! 🙂

  • Marieke
   Auteur
   12 mei 2018 / 8:57 pm

   Haha ik dus ook en kan me er dan weinig bij voorstellen dat andere vrouwen dat dus niet leuk vinden. Maar goed ieder zijn ding dan maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.