Goedgemerkt – voor het personaliseren van kleding, broodtrommels en meer

Laatst kon je in de blog over broodtrommelkaartjes al even een sneakpeak zien van de gevulde broodtrommels van de kinderen. Deze broodtrommels en nog meer producten kregen we van Goedgemerkt. In deze blog laat ik je zien wat we allemaal kregen.

Goedgemerkt

Toen de kinderen allebei voor het eerst naar de kinderopvang gingen, was ik op zoek naar naamstickers voor hun rugtasje. Al snel kwam ik uit bij Goedgemerkt, de webshop als het gaat om het personaliseren van kleding, broodtrommels en meer. Ik bestelde er toentertijd gepersonaliseerde naamstickers in diverse kleuren, die we nu jaren later nog steeds gebruiken. Met twee kinderen die naast school ook nog op voetbal zitten en nog weleens wat kwijt zijn, zijn de gepersonaliseerde producten gewoon echt een must om in huis te halen. Van Goedgemerkt kregen de kinderen daarom allebei een broodtrommel met naam, hun eigen kledingstickers en een flessennaambandje.

Broodtrommel met naam

Of ze nu overblijven op school of een tussendoortje eten om tien uur, eigenlijk gaat hier altijd wel een broodtrommel mee in de schooltas. Nu kun je met een naamsticker aan de onderkant of binnenkant van de deksel makkelijk de broodtrommels herkennen, maar het is natuurlijk veel leuker om de broodtrommel te personaliseren met een leuk thema en een naam. Samen met de kinderen zocht ik de kleur uit van de broodtrommel. De keuze is bij Goedgemerkt in ieder geval reuze, want je kunt maar liefst uit acht kleuren kiezen. Met mijn tuttebel koos ik een afbeelding uit, waar er ook meer dan genoeg van zijn. Van dieren tot voertuigen en van regenbogen tot emoji’s. Waar ik dacht dat ze voor een eenhoorn zou gaan, koos ze toch liever haar andere lievelingsdier, een koala, uit. Mijn bink wilde eigenlijk liever geen afbeelding, omdat hij ze, zoals hij zelf zei, kinderachtig vond. Gelukkig kun je naast de thema’s ook gewoon voor patronen kiezen. Ook daarin heb je veel keus en hij koos uiteindelijk voor een legerprint, iets wat wel echt helemaal in zijn straatje past.

Naast dat het superleuk is om een gepersonaliseerde broodtrommel te hebben, hebben deze broodtrommels nog een voordeel, die ik bij bijvoorbeeld de yumboxen mis. Bij deze broodtrommels hoeft niet de hele broodtrommel in de vaatwasser. Je kunt namelijk niet alleen het inlegbakje er uit halen, maar ook de bovenste laag van de deksel. Daardoor blijft de buitenkant een stuk mooier, dan wanneer je deze in de vaatwasser zou zetten.

Flessennaambandje

Zoveel kinderen, zoveel drinkbekers! Vooral op de voetbal wil er nog wel eens een drinkbeker worden vergeten. Superonhandig natuurlijk, want laten er op onze drinkbekers nou net geen namen staan. Hoe ga je zo’n beker dan ooit nog terugvinden. Speciaal voor allerlei soorten drinkbekers, heeft Goedgemerkt de flessennaambandjes ontworpen. Deze bandjes zijn net als de SOS naambandjes, gemaakt van rubber. Hierdoor is het soepel en redelijk flexibel, maar sluit het wel goed aan om de fles. Door de flexibiliteit zijn ze om diverse flessen te gebruiken. Wij gebruiken de naambandjes voornamelijk om de doppers en de mepal bekers van de kinderen. Overigens hebben wij er enkel hun voor- en achternaam op staan. De flessennaambandjes zijn in zeven kleuren te krijgen en je kunt ze zowel met merkje als zonder merkje bestellen. Iedere kleur heeft zijn eigen merkje. Wij kozen voor de kleuren fuchsia roze en mintgroen, beide zonder merkje.

Kledingstickers

In de groepsapps van school en voetbal heb ik al meerdere keren berichten voorbij zien komen met de vraag of iemand de kleding had gevonden van hun kinderen. Normaal label ik kleding niet, omdat je dat dan moet strijken en laat ik daar nou geen held in zijn. Ik ben meer van het gemak, dus doe mij maar een sticker die ik gewoon op het label kan plakken en klaar. Gelukkig verkopen ze die kledingstickers ook bij Goedgemerkt. Je kunt de stickers naar hartelust ontwerpen. Er zijn diverse soorten. Zo kun je kiezen voor rechthoekige kledingstickers die je ook weer helemaal zelf kunt samenstellen in diverse kleuren en met verschillende merkjes. Maar je hebt ook kledingstickers met een thema. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Nijntje, eenhoorns, monsters, regenbogen en allerlei dieren. Hier kozen ze voor monsters en eenhoorns met enkel hun voornamen. Vooral de oudste wil geen achternaam vermeld hebben. Gelukkig zijn er op de voetbalclub geen andere kinderen met dezelfde namen, dat scheelt enorm. De stickers worden geleverd in verschillende vormen en aantallen.

De kinderen kunnen voorlopig weer even vooruit met al hun gepersonaliseerde producten. Hebben jullie ook gepersonaliseerde spullen voor de kinderen, zoals broodtrommels, naamstickers of andere spullen voor de kinderen? Ik lees het graag hieronder in de reacties.

Deze blog kwam tot stand middels een samenwerking.

Volg me ook op Facebook, Instagram en Pinterest

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. G.T.
  13 november 2021 / 8:27 pm

  Goedgemerkt zorgt al vanaf de.babytijd voor gelabelde spullen voor mijn zoontje, hartstikke handig inderdaad!

  • Marieke
   Auteur
   13 november 2021 / 8:57 pm

   Ja is eigenlijk echt een shop waar je niet zonder kan!

  • Marieke
   Auteur
   12 november 2021 / 9:43 pm

   Ja gaaf he? Kinderen zijn er ook echt superblij mee.
   Morgen geef ik een broodtrommel met naam weg 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen