Peuterswapnl – Zomereditie

Enige tijd geleden kwam op Instagram de Babyswapnl voorbij, omdat het mij wel wat leek, besloot ik me aan te melden. Doordat het vlak voor de vakantie viel en het erg druk was in de weekenden, besloot ik me toch af te melden, wat gelukkig nog kon. Ergens was ik toch ook een beetje bang dat ik zou falen, want ja ik ben helemaal niet handig en kan ik cadeautjes wel leuk genoeg inpakken? 

Toen ik enkele weken geleden de Peuterswapnl voorbij zag komen, besloot ik om toch mee te doen. Wilde me over mijn angst om te falen in dit soort dingen heen zetten. 

Na de aanmelding, maakte ik een moodboard voor Luca. Daar zette ik alles op wat hij leuk vond en ook maakte ik een moodboard met de kleuren in ons huis, zodat het wat makkelijker is voor degene die ons heeft. Ook volgde al snel een mailtje met daarin mijn swapmaatje, oftewel de persoon waarvoor ik deze swap zou moeten maken. 

Op de Instagramaccount van mijn swapmaatje stonden aardig wat foto’s en nadat er een moodboard was geplaatst, ging ik aan de slag. Ik vond het best lastig, want ja je kent toch niet helemaal de smaak van iemand anders. Gelukkig kon ik overleggen met mijn vriendin, die ook mee deed aan deze swap, dus dat was wel heel fijn. Uiteindelijk lukte het me om aardig wat cadeautjes te kopen. Het minimumbedrag voor deze swap was 15 euro. Dat was het te besteden bedrag voor de peuter, want tenslotte ging het om de peuter. Daarnaast kocht ik ook nog wat kleinigheidjes voor moeder en babybroertje. Je kan het zo gek maken als jezelf wilt natuurlijk. Met kralen die ik nog had, maakte ik een mooie woonketting om kaarten en andere mooie dingen aan te hangen. En dan maar hopen dat dat in de smaak valt, maar dat geldt natuurlijk voor alle cadeautjes. Ook kocht ik allerlei spulletjes om de cadeautjes en de swap zelf leuk in te pakken en te versieren, onder andere bij Action, Hema en Xenos. Maar ook online bij Miss Honeybird. 

De uiterste verzenddatum voor deze swap was 25 juli en ik was ruim op tijd klaar, dus verstuurde ik mijn swap al op 22 juli. Mijn eigen swap ontving ik de 26ste. Uitpakken mocht meteen, maar foto’s posten mocht pas vanaf vandaag. Uiteraard heb ik dit inmiddels ook gedaan. 

Hieronder staan de foto’s van de swap die ik maakte. 


En uiteraard ook de swap die we ontvingen voor Luca 🙂 


Heb je door het lezen van dit blog ook interesse in de babyswapnl of peuterswapnl? Op 21 september kan je je inschrijven voor de volgende editie. Houdt de Instagramaccount van @lauver in de gaten voor meer info. 

Inmiddels heb ik me ook aangemeld voor een nieuwe swap, de payitforwardswap. Heel wat anders, maar wordt vast ook heel erg leuk. In september lees je er meer over in een nieuwe blog 🙂 

Volg:
Share:

6 Comments

 1. 1 augustus 2016 / 7:40 pm

  Hey wat leuk! Ik zie ook regelmatig swaps voorbij komen… Ik heb er zelf 1x aan meegedaan… Opzich leuk, maar vond het ook veeeel werk hahaha. Misschien in de toekomst nog eens een keer 🙂

  • Marieke
   2 augustus 2016 / 5:49 am

   Het is inderdaad ook heel veel werk, maar zo leuk om mensen blij te maken 🙂

 2. 29 juli 2016 / 10:16 am

  Wat een leuke swap was het hé?! Mijn eerste.. zó spannend inderdaad! Je hebt het super leuk gedaan zeg!

  • Marieke
   29 juli 2016 / 12:05 pm

   Was zeker een hele leuke swap Mirjam! Zeker voor herhaling vatbaar in september 🙂
   En ook jouw swap zag er erg leuk uit 🙂

 3. Patricia
  29 juli 2016 / 6:49 am

  Hey Marieke,

  Ik zag van jou vanalles voorbij komen en raakte nieuwsschierig.
  Toen je mij op de hoogte had gebracht van de aankomenden swap heb ik mij ook aangemeld. Dit is ook echt wat voor mij.
  Maar er zaten wat min puntjes aan wat me er ook weer van weerhoud. (Je adres aan een vreemde geven en je fotos’s account openzetten voor vreemden) maar daar stap ik voor een keer maar even vanaf.
  Dat je onzeker bent over je kadotjes snap ik wel maar dat hoeft zeer zeker niet!!! Jij maakt zulke mooie dingen. En je pakt alles zo leuk in. Ik ben wel eens onzeker als ik jou wat stuur. Vind ze het wel leuk enz. Maar je bent ook altijd zo eerlijk en dan te horen krijgen dat je iets niet leuk vind vind ik ook weer lastig omdat het me onzeker maakt haha. Het is wat! Maar een mooi leerproces. Jij doet het goed! En ik moet leren kritiek te verdragen hahahaha
  Xxx

  • Marieke
   29 juli 2016 / 7:36 am

   Jij maakt hele leuke swapjes hoor en ik vind altijd alles leuk. En weet je wat ik het allerleukste vind? Dat jij me altijd verrast met je swapjes. Dus onzekerheid is niet nodig. Wel moet je nog een keer aangeven wat je jongens leuk vinden want dat vind ik dan weer lastig. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.