Recept voor Broccolischotel

Broccolischotel voor vier personen:

1 grote broccoli (of twee kleintjes)
Aardappelpuree voor ovenschotel
500 gram rundergehakt
2 zakjes geraspte kaas
1 ovenschaal

Verwarm de oven voor op 200 graden (heteluchtoven)

Rul het gehakt in de pan en voeg naar eigen smaak kruiden toe
(Peper, zout, paprika pikant, cayennepeper en chilipoeder)

Kook de broccoli vijf minuten.
En giet het daarna goed af.

Bereid de aardappelpuree zoals vermeld staat op het pakje.
Voor vier personen gebruik je twee zakjes (of een grote zak voor 3-5 personen)

Vet de ovenschaal in met een beetje olijfolie

Doe hier nu het gehakt in, daar bovenop de broccoli en als laatste smeer je de aardappelpuree over de broccoli uit.

Nu bestrooi je de aardappelpuree met geraspte kaas.

Daarna kan de schaal in de oven en na 20 minuten is de schotel klaar.

Eet smakelijk!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.