Transformers – The Last Knight – Winactie – Review

Transformers – The Last Knight is de laatste nieuwe film van Transformers. Je hebt de voorstukjes vast al voorbij zien komen op televisie. Naar aanleiding van de nieuwe film, heb ik een supertoffe winactie voor jongens en (stoere) meiden.

De film

In Transformers – The Last Knight zijn mensen en Transformers  in oorlog en is Optimus Prime verdwenen. Die is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. De enige manier om onze toekomst te redden ligt verstopt in de verborgen geschiedenis van de Transformers op aarde.

Knight Armor Turbo Changer figuren

Gebaseerd op de bioscoopfilm brengt Hasbro een hele nieuwe serie actiefiguren uit: de stoere Knight Armor Turbo Changer figuren, met onder andere Bumblebee, Optimus Prime en de Decepticons. Alle figuren verander je in 1 tot 3 snelle stappen om van vorm.

Boys and their toys

Transformers behoren hier in huis tot de categorie Boys and their Toys. Je zult begrijpen dat Luca een gat in de lucht sprong toen hij zag dat hij van Hasbro één van de Decepticons mocht uittesten. Hij kreeg Grimlock. En ondanks dat dat de vijand is van zijn grote helden Bumblebee en Optimus Prime ging hij er meteen mee spelen. De figuren kunnen gelukkig tegen een stootje, aangezien Luca nog weleens onhandig kan zijn. Ondanks dat het eigenlijk speelgoed is vanaf zes jaar, kan Luca, met een klein beetje hulp van één van ons, Grimlock snel transformeren.

Winactie

Luca en ik mochten niet alleen Grimlock uittesten, we mogen van Hasbro ook nog één van de Transformer Turbo Changer figuren weggeven. Hoe tof is dat dan?

Wat moet je doen?

  • Laat hieronder in de comments weten dat je mee doet.
  • Delen van deze winactie zou lief zijn, echter is dit niet verplicht om te kunnen winnen.
  • Mij volgen op Facebook, Instagram of Pinterest zou nog veel liever zijn, maar ook dit is niet verplicht.

De winnaar wordt woensdag 19 juli bekend gemaakt op mijn blog. Indien je niet binnen 48 uur reageert, zal ik een nieuwe winnaar bekend maken.

En de winnaar is MARLIES

Wil je mij een mail sturen? marieke@mariekeblogt.nl

Doe jij ook mee aan deze winactie?

Dit blog is tot stand gekomen middels een samenwerking, echter heeft dit geen invloed gehad op onze mening.

 

  • Indien de winnaar niet binnen 48 uur, na bekendmaking, reageert, zal ik een andere winnaar kiezen.
  • Helaas is het niet mogelijk om vooraf een voorkeur aan te geven, aangezien ik niet weet welk figuur er opgestuurd gaat worden door Hasbro.
  • Beeldmateriaal is beschikbaar gesteld via Hasbro/PR bureau.
Volg:

57 Reacties

  1. Iris
    17 juli 2017 / 6:54 am

    Dit zou mijn zoontje helemaal te gek vinden, ik doe graag mee

    • Marieke
      18 juli 2017 / 7:22 pm

      Leuk dat je mee doet!

  2. Hortencia
    14 juli 2017 / 8:18 pm

    Ik doe mee voor mijn lieve Issa mijn allesje die fan is van robots, auto’s en dinosaurussen!!! Transformers is nr 1 zou mooi staan zo een pop in zijn nieuwe kamer! Top aktie

    • Marieke
      14 juli 2017 / 8:33 pm

      Superleuk dat je mee doet!

  3. Marije
    14 juli 2017 / 11:18 am

    Ja,met 2 jongens van 6 en 8 kan ik toch niet anders dan meedoen,past helemaal in dit jongenshuis!!

    • Marieke
      14 juli 2017 / 8:31 pm

      Superleuk dat je mee doet!

    • Marieke
      14 juli 2017 / 5:57 am

      Leuk dat je mee doet Merel 🙂

  4. Melissa Kempers
    13 juli 2017 / 12:57 pm

    Heel graag! We hebben een grote transformers fan hier

    • Marieke
      14 juli 2017 / 5:57 am

      Leuk! Ik ga je erbij zetten!

  5. elisabeth maria martina
    13 juli 2017 / 6:36 am

    kleinzoon tije gaat uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

    • Marieke
      14 juli 2017 / 5:57 am

      Haha dat zou wel heel leuk zijn.

  6. michael noo
    13 juli 2017 / 12:18 am

    Ik zeg super!! Mijn dochter vind deze helemaal te gek dus kom heel graag een kansje wagen… Op fb ook even de actie gedeeld

    • Marieke
      14 juli 2017 / 5:56 am

      Super dat je de actie gedeeld hebt op fb en leuk dat je mee doet!

  7. Wendy
    12 juli 2017 / 9:22 pm

    Mijn zoontje is al zo druk aan het sparen, zijn rapport centjes staan ook al appart! Die transformer is het helemaal voor hem, aandoenlijk gewoon . Nu was zijm rapport en fysio voortgang zo top dat ik hem deze gave transformer zo wel gun. Mocht ik winnen dan kan deze zomer voor zoonlief niet meer stuk!

    • Marieke
      14 juli 2017 / 5:56 am

      Wat superleuk!! Hopelijk wint hij hem! Dan kan hij van zijn gespaarde centjes nog een andere kopen.

  8. 12 juli 2017 / 3:36 pm

    Ik doe graag mee! Mijn oudste zoontje is gek op alles wat met auto’s te maken heeft. Deze zou hij super vinden!

    • Marieke
      14 juli 2017 / 5:55 am

      Leuk Audrey! 🙂

  9. 12 juli 2017 / 2:00 pm

    Sorry.. ik heb helemaal NIKS met Transformers, maar gelukkig zijn er zat die er wel wat mee kunnen 😉 😛
    Christa onlangs geplaatst…De Oma tagMy Profile

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:12 pm

      Niet? Wat gek :p Haha meer dan genoeg, aan de reacties te zien 😉

  10. 12 juli 2017 / 1:56 pm

    Zo jouw jongen even blij mij deze review/actie haha. Zijn ook wel hele gave robots!!

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:12 pm

      Ja hij was echt superblij!

  11. 12 juli 2017 / 1:15 pm

    Wow, ik moet eerlijk bekennen dat ik niet weet wie de Transformers zijn haha. Met een meisje van 1 in huis weet ik ook niet of ik daar achter ga komen, maar ik vind het erg leuk om te lezen dat Luca zo blij is met zijn Transformer figuur!
    Karin onlangs geplaatst…Zwanger tijdens je studie: ervaringsverhalen!My Profile

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:12 pm

      Haha voor mij is het jeugdsentiment. Keek er altijd naar met mijn broers 😉
      Ja Luca is helemaal happy 🙂

  12. Tamara v Bodegom
    12 juli 2017 / 12:48 pm

    Ik zou m’n zoontje er echt geweldig blij mee maken! Hij is geweldig gek op de transformers. Kent er ook erg veel bij naam (terwijl ik die natuurlijk allemaal door elkaar hoor… en dan krijg ik elke keer een domme blik met “nee mama, natuurlijk niet!”) Oeps hihi 😀 maar onze held weet het gelukkig allemaal wel.

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:11 pm

      Hahaha ik ken alleen deze drie. De rest ken ik ook niet meer 😉

  13. Mara
    12 juli 2017 / 11:22 am

    Leuk verjaardagscadeau voor mijn bijna negenjarige 🙂

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:11 pm

      Goed idee Mara! Ik ga je erbij zetten

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:10 pm

      Flauw hoor dat je niet mee doet :p

  14. Anke
    12 juli 2017 / 7:51 am

    Oh wauw, Niek praat over niks anders meer de afgelopen weken. Vrees dat ik ook nog met ‘m naar de bioscoop moet haha. Zou supertof zijn!

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:10 pm

      Hahahaha arme jij! Lekker papa meesturen naar de bios dan. Echt mannenuitje 😉

  15. Marleen
    12 juli 2017 / 7:43 am

    Wat supertof dat je (Luca eigenlijk) em mocht testen! Ik doe graag mee met de winactie, moet alleen even bedenken wie hem dan krijgt :-p zowel mn dochter als mn zoon vinden Transformers te gek hahaha!

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:09 pm

      Ja gaaf he, maar dat komt vast helemaal goed!

  16. Marian B
    12 juli 2017 / 7:14 am

    Zelf heb ik niet zo veel met transformers, maar mijn broertje wel weet ik nog. Mijn zoontje begint ze nu ook te ontdekken en vroeg of hij er ook eentje mag hebben. Wat een verrassing zou het zijn om er eentje te winnen, we duimen i.i.g.!

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:09 pm

      Dat zou super leuk zijn inderdaad!!

  17. 12 juli 2017 / 7:12 am

    Mijn zoon Ifan (en zijn papa ) is helemaal gek van Transformers! Hij kijkt het liefste de hele dag de series op Netflix We hebben er al een aantal, maar nog niet deze nieuwe. Ik denk dat je hem hier heeeeel gelukkig mee maakt (en mama ook aangezien 6 weken vakantie erg lang is!)
    Liefs!
    Charlotte onlangs geplaatst…Weekvlog #17 | Camera eindelijk weer terug!My Profile

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:09 pm

      Oh hier heb ik er ook zo eentje hoor. Verslaafd aan de rescuebots 😉
      Haha heel erg lang 😉

  18. Henriette
    12 juli 2017 / 7:09 am

    Wat een gave actie. Ik doe graag mee.

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:08 pm

      Leuk! Ik ga je er bij zetten 🙂

  19. 12 juli 2017 / 6:39 am

    Jaaaa ik doe mee voor mijn zoontje!! Oeps hij is pas 3,5 jaar maar mega gek op transformers. Hij heeft al een hele collectie! En de oude collectie van zijn papa!! Zijn oma heeft alles bewaard! Zo leuk om te zien! Deze zou hij echt te gek vinden!!!

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:08 pm

      Leuk!! Moet kunnen toch? Al heeft hij dan wel wat hulp nodig aangezien zijn handjes te klein zijn, maar dat komt vast goed!

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:07 pm

      Ja ze zijn echt supergaaf!

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:07 pm

      Aaaaah!! Leuk dat je mee doet voor je kleine man!

  20. Sabine
    12 juli 2017 / 6:22 am

    Ik zou er wel eentje willen winnen voor onze dame, leuke afwisseling naast alle pony’s en de jongens die komen spelen zijn er ook heel gelukkig mee denk ik.

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:06 pm

      Haha ze vindt het vast heel erg leuk 🙂

  21. Claudia Kleijn Diepstraten
    12 juli 2017 / 6:20 am

    Wat een leuke actie! Zal Sep vast te gek vinden

    • Marieke
      12 juli 2017 / 2:06 pm

      Dat denk ik ook wel!

  22. I S
    12 juli 2017 / 5:55 am

    Ja hoor ik doe mee! Al denk ik dat het grote k

    • Irma
      12 juli 2017 / 5:56 am

      Mmm ik klikte te snel 🙂

      Ik denk dat het grote kind (lees: Jeroen) er zelfs nog blij van wordt, Haha.

      • Marieke
        12 juli 2017 / 2:06 pm

        Leuk! Ik ga je er bij zetten!

  23. Marlies
    12 juli 2017 / 4:51 am

    O wat zou ik dat graag willen winnen voor julian!
    Hij speelt zelfs met de oude transformers van mijn broer en die van hemzelf samen.

    • Marieke
      12 juli 2017 / 5:04 am

      Leuk dat je mee doet Marlies 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge