Cool Bear

Enkele weken geleden alweer dat ik contact had met Cool Bear over hun producten. Aangezien Luca en Giulia eigenlijk bijna alleen maar water drinken, met zo nu en dan een uitstapje naar appelsap, leek het mij wel erg interessant om de producten van Cool Bear uit te testen. 

De producten van Cool Bear zijn gemaakt op basis van stevia en er is verder geen suiker aan toegevoegd. 


Binnen enkele dagen had ik het pakketje, bestaande uit een klein meeneemflesje siroop framboos-cranberry, twee drinkpakjes met de smaken cassis-appel en framboos en een fles siroop citroen-limoen, in huis. Het testen begon al meteen, want de kinderen waren erg nieuwsgierig. Het pakje cassis-appel vonden ze niet zo en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er ook niet blij van werd. Maar is misschien ook even wennen voor wat betreft de zoete smaak. Het tweede pakje met de framboossmaak werd daarentegen beter ontvangen. En was dan ook vrij snel leeg. Ook het kleine flesje siroop is een hit. En omdat je er maar een druppeltje van nodig hebt, meer is écht niet nodig, is dat ideaal. En daarnaast ook handig om mee te nemen in handtas of luiertas. De grote fles gebruikten we tijdens Luca’s verjaardag, maar werd minder goed ontvangen. Zowel mijn eigen kindjes als de kindjes die op visite waren, vonden het niet zo. Al ligt dat waarschijnlijk meer aan de smaak. Niet iedereen vindt de smaken citroen-limoen lekker. 

Al met al zou ik zelf in de winkel voor de pakjes met framboossmaak gaan en als we op vakantie gaan, neem ik mooi een klein flesje siroop mee, als aanvulling op het water wat ze dan drinken en omdat het niet zoveel ruimte in beslag neemt, wat handig is in een vouwwagen 😉

Hebben jullie weleens iets uitgeprobeerd van Cool Bear? Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie meningen. 

Liefs Marieke

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge