Zomerkleding

Giulia weigerde gisteravond te slapen in haar bed, dus hebben we haar bij ons neergelegd. Het duurde even voordat ze in slaap viel, maar de speen deed wonderen.
Om vijf uur hoor ik gemopper naast me en als ik op kijk zie ik dat onze Houdini zich uit de inbakerdoek heeft gewurmd met één hand!?! Hoe krijgt ze het voor elkaar.
Na de fles leg ik haar in haar eigen bedje, maar ook nu heeft ze er geen zin in en Erik legt haar op zijn plekje.
Gelukkig slaapt ze nu nog wel even verder, ook al blijft ze onrustig.

Om zeven uur ga ik eruit en als ik Luca wakker wil maken zit hij al rechtop in zijn bed met de deken over zijn benen heen. Lekker ding! 🙂
Als Luca helemaal klaar is, doe ik Giulia in de maxi cosi en daarna gaan we naar het kdv toe. Iets vroeger dan normaal, maar ik wil op tijd terug zijn voor Giulia’s fles.

Als ik weer thuis ben, besluit ik om vrij weinig te doen. Giulia ligt heerlijk te slapen. Aangezien ik nog wat kleding nodig heb voor de vakantie, ga ik maar weer eens online shoppen 😉
Morgenmiddag komt het al binnen, dus ik ben benieuwd. Zou fijn zijn als ik iets meer mee kan nemen op vakantie dan wat ik nu heb liggen. Want ik heb wel echt zomerkleding nodig met het weer op onze vakantiebestemming.

IMG_6991.PNG

Vanmiddag ga ik even shoppen met mijn lieve vriendinnetje en Giulia. Aangezien het nogal raar weer is, doe ik haar maar een vestje aan in de hoop dat het al past, want het is maat 62.
Op de mouwtjes na past het prima.

Het shoppen is erg gezellig, alleen jammer dat hetgeen wat ik wil hebben er niet meer is. Zaterdag nog maar even kijken in de stad als ik met Luca naar de kapper ga of ze het daar nog wel hebben. En anders mijn vriendinnetje uit het noorden van het land even lief aankijken. Al wordt dat erg lastig via whatsapp haha.

Na het shoppen gaan we weer naar huis en Giulia heeft geen zin om te slapen. Ze ligt in de box lekker om zich heen te kijken. En maakt wat geluidjes, zo cute.

Na Giulia’s fles van vier uur gaan we Luca ophalen op het kdv. Nog even gezellig gekletst met een van zijn juffies. En daarna gaan we weer naar huis, waar Erik ook al is.

Ik kook en Erik houdt me gezelschap, terwijl hij voor Luca tomaatjes en komkommer snijdt.
Luca eet heerlijk van het Hollandse prakje (bloemkool, aardappels en runderbraadworst), zoals wij thuis zeiden hij eet niet, maar hij vreet 😉
Altijd fijn om te zien als hij ergens van smult.

Na het eten doe ik die kleine meid in bad en Erik puzzelt met Luca, al is dat van korte duur, want al snel komt hij bij me kijken.
Na het bad, eet Luca een toetje en Giulia krijgt een fles.
Daarna gaat Luca slapen en Giulia ligt nog even heerlijk bij me.

Mijn kleine krullie hihi!
Inmiddels slaapt ze ingebakerd en al bij Erik op schoot 😉

En wij gaan genieten van een stukje vlaai en een bakkie!

Fijne avond!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Mafwief Petra
  28 augustus 2014 / 9:23 pm

  love her hahahha zo broertje zo zusje 😉 X

  • Marieke
   28 augustus 2014 / 9:51 pm

   Dat dan weer wel :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge