Ziek kippie

Het was een kort nachtje vannacht. Ik ging pas tegen half twee slapen en om half zeven was Luca er al weer. Het blijft jammer dat hij niet tussen ons in kan liggen en dan verder gaat slapen in plaats van boeven. Maar ja niks aan te doen. We gaan samen in de woonkamer zitten en ik doe de televisie aan, maar eigenlijk is dat meer voor de sier, want Luca toont daar nog steeds niet echt interesse in.

Rond kwart voor acht komt ook Erik uit bed. En we doen samen een bakkie. Om kwart voor negen gaan we lekker ontbijten. Het valt me op dat Luca alleen zijn eitje maar op eet, terwijl hij normaal nog wel een stukje brood eet.

Daarna gaan we het huishouden doen. Erik gaat de binnen en buiten boel zemen. En ik haal een stofdoek door de toko heen. Meer dan dat kan ik ook niet dus dan houdt het wel op. Oh ja ik hang nog een was op. Als Erik klaar is gaat hij stofzuigen.
Luca voelt ondertussen behoorlijk warm aan en als ik hem ga temperaturen heeft hij 39,7. Koorts dus! Gelukkig eet hij wel goed tussen de middag. En hij slaapt bijna twee uur.

Terwijl hij slaapt, zetten wij nog het een en ander op marktplaats. Onder andere mijn spiegelreflexcamera. Ik doe hem weg met pijn in mijn hart, maar ik doe er nauwelijks iets mee en dat vind ik wel echt zonde. Mocht iemand interesse hebben, laat maar weten, dan kan ik een linkje geven.

Als Luca wakker is, doen we eigenlijk vrij weinig. Luca wisselt spelen af met hangen bij ons. Inmiddels is de koorts wat gezakt, naar 38,5. Maar hij kwijlt ineens wel volop. De Niagara Falls zijn er niks bij en ik vermoed dat hij kiezen krijgt.
Ik ga rond drie uur even op bed liggen, ik ben moe, maar kan niet slapen. Maar het liggen is weer heerlijk.
Als ik uit bed kom, zie ik dat Luca en Erik samen spelen met de Ark van Noach. Zo lief!

Erik gaat ook nog even liggen samen met Luca. Alleen Luca heeft daar niet veel zin in. En komt naar mij toe, om daarna weer naar Erik toe te lopen. Als ik door heb dat Erik echt slaapt, doe ik de deur dicht. En ga alvast aan het eten beginnen.

Vlak voordat het eten klaar is, maakt Luca Erik weer wakker. En Erik bakt de vis.
Na het eten doen we Luca in bad. En geven we hem een zetpil. Koorts is weer gestegen naar 39,5. Arm jochie!
Inmiddels ligt hij op bed. En slaapt hij lekker. Ik ben benieuwd hoe vaak hij nog wakker wordt.

Wij gaan genieten van deze avond!
Fijne avond!

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Esther
  6 juli 2014 / 5:46 pm

  Beterschap voor he zieke kippie.

 2. Irma
  6 juli 2014 / 5:41 pm

  Succes en nogmaals beterschap! X

  • Marieke
   14 juli 2014 / 12:25 pm

   Thnxxx! Sorry voor de late reactie!

   • Irma
    14 juli 2014 / 12:36 pm

    Np, ik lees net hoe dat kwam 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge