Vreemd dagje

Erik is vanmorgen al om half zeven wakker, niet echt fijn als je uit kan slapen. Ik word rond kwart voor acht wakker. Ben het uitslapen ook verleerd geloof ik.
We doen op ons gemak een bakkie en ik app met mijn moeder. Luca heeft heerlijk uitgeslapen, mag hij thuis ook best doen.

Aangezien Luca toch niet thuis is, testen wij de duowagen nog eens uit en maken hem alvast gebruiksklaar. Je weet maar nooit natuurlijk.
Daarna gaan we Luca ophalen bij mijn ouders. Doen daar nog een bakkie. En daarna gaan we naar huis, er komt iemand voor de speakers die we op marktplaats hadden staan.

Als die meneer geweest is gaan we met zijn drieƫn lunchen en daarna leggen we Luca op bed. Maar omdat meneertje heeft uitgeslapen, wil hij nu natuurlijk niet slapen, logisch ook.
Mijn ouders komen nog even snel langs om Luca’s medicijnen af te geven, want die waren we vergeten.
Zodra zij weg zijn, gaan wij boodschappen doen en op de terugweg valt Luca in de auto in slaap. Ik kan hem zo overleggen in zijn bedje. En na het opruimen van de boodschappen en het ophangen van een was, ga ik ook even liggen. Uiteraard slaap ik niet. Maar ik rust wel.
Erik maakt Luca om half vijf wakker en legt hem nog even naast mij neer. Maar dat is natuurlijk van korte duur.

Wel vinden we het allebei maar een vreemde dag. Normaal heeft Erik papadag, maar omdat ik natuurlijk ieder moment kan bevallen is hij thuis gebleven. En ook omdat Luca sinds lange tijd weer bij opa en oma heeft geslapen.

Ook maakte ik nog een foto van mijn megabuik. Zelfs de verloskundige vond hem groot en zij ziet toch aardig wat buiken.

20140712-205749-75469450.jpg

Erik kookt voor ons en na het eten begint het avondritueel. Inmiddels zitten we op de bank en twijfelen nog of we voetbal gaan kijken. Alle uurtjes die we kunnen slapen zijn mooi meegenomen, zeker voor mij, omdat ik natuurlijk niet weet wanneer het gaat gebeuren.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge