Vier

Slecht geslapen vannacht, tussen de hazeslaapjes door kon ik niet stoppen met staren naar mijn kleine meisje en ik heb best nog wat pijn.

Om kwart over zes ben ik wakker terwijl Giulia en Erik gewoon lekker doorslapen.

Rond half zeven komt de nachtzuster, om me te onderzoeken. Ik word goedgekeurd en ook de kinderarts ziet geen reden om ons langer te houden.
Half elf mogen we naar huis toe. En wat is het heerlijk om al zo snel thuis te zijn. De vorige keer moest ik ruim drie dagen blijven.

De kleine meid mag even lekker in de box liggen, want Luca kan ieder moment thuis komen met mijn ouders.
Hij ziet Giulia meteen en begint te wijzen. Hij vindt haar erg leuk, maar is wel van slag. Wat heel logisch is natuurlijk. En daarom besluiten we om verder even geen bezoek te ontvangen vandaag. Gewoon even lekker met zijn viertjes wennen aan de nieuwe situatie.

Erik haalt speciaal voor mij een broodje carpaccio bij Il Mercato. En uiteraard neemt hij er voor zichzelf ook eentje mee. Maar wat is dat lekker zeg, als je dat negen maanden niet hebt mogen eten.

20140720-202434-73474640.jpg

Als de kraamverzorgster weg is, wordt Luca wakker. En zo hebben we even qualitytime met zijn drietjes. Erik moet met hem koffie zetten, want Luca heeft sinds vandaag zijn eigen Espressomachine 😉 Hij is er superblij mee.
Een halfuurtje later wordt ook Giulia wakker voor de fles.

Aangezien ik weer alles mag eten en wij echt niks in huis hebben, gewoon niet aan gedacht om iets te kopen donderdag, bestellen we lekker wat te eten bij de Beren.

Inmiddels liggen bij de kindjes op bed en zit ik hier te stralen van geluk. Wat kan een mens zich rijk voelen zeg!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. mafwief
    21 juli 2014 / 10:17 am

    moooi moooooier moooist :))))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge