Verslapen

Vanmorgen schrik ik wakker van Luca. Hij ligt weer te jammeren en als ik op mijn telefoon kijk, vind ik dat ook niet zo raar. Het is tien over half negen. We hebben ons verslapen, althans als je dat zo kunt noemen, want in principe hebben we natuurlijk alle tijd. Maar omdat ik Luca in het ritme van het kdv wil laten, spring ik uit bed en ga meteen Luca uit bed halen en wassen en aankleden. Erik maakt zijn papfles, terwijl ik me was en aankleed. Daarna gaan we snel naar het kdv en we zijn er om negen uur. Luca kan meteen aanschuiven aan tafel, want ze gaan een koekje eten en wat drinken.
Ik zeg Luca gedag en ga weer naar huis toe.
Als ik thuiskom ligt Giulia alweer op bed. Maar na vijf minuten begint ze te huilen. Erik gaat bij haar kijken en ziet dat ze heeft gespuugd. Hij wast haar meteen. En als hij haar net schoon heeft, spuugt ze nog een keer, arm mupke. Nu kan ze wel lekker met mij kroelen, dat dan weer wel. En ik vind dat echt heel vervelend :p

Terwijl Erik nog even lekker met haar kroelt, ga ik alvast stofzuigen en dweilen. En ik gooi een was in de droger. Heerlijk om weer alles zelf te kunnen.

Vanmiddag gaan we naar mijn moeder toe, even een bakkie doen en dan kan ik meteen mijn auto weer meenemen. We hebben het nog even over onze vakantieplannen en ik heb er steeds meer zin in. Nu maar hopen dat Erik echt nog vrij krijgt. Duimen jullie mee?

Om half vijf ga ik Luca halen op het kdv. Hij is blij om me te zien en wil eigenlijk meteen weg. Dat gebeurt echt nooit, ideaal dus.

Eenmaal thuis gaat Luca meteen lekker spelen.

Sinds wij van de week een knop om hebben gezet voor wat betreft zijn driftbuien, gaat het een stuk beter. En hij voelt dat aan denk ik. Ik vind het in ieder geval niet erg.
Luca wil nog wel even met Giulia kroelen <3

Na het eten, krijgt Giulia een fles en ze ligt rond zeven uur op bed. En ook Luca ligt er al lekker op tijd in zonder enige problemen. Heerlijk!

Wij zitten lekker op de bank, genieten van de rust met een bakkie en wat lekkers.

Fijne avond!

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Irma
  31 juli 2014 / 7:46 pm

  Arm poppetje, hopelijk is haar buikje snel minder van streek!
  En waar gaat de vakantie naar toe? *meeduimt voor vrij* kus

  • Marieke
   31 juli 2014 / 8:05 pm

   Ja de rest van de melk is binnen gebleven.
   Als het allemaal lukt willen we een weekje naar Spanje naar mijn ouders op de camping.

   • Irma
    31 juli 2014 / 8:10 pm

    Gelukkig!
    Oh dat zou lekker zijn! X

    • Marieke
     31 juli 2014 / 8:13 pm

     Nou zeker weten! En ook nodig 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge