Spanning

Vanmorgen bracht ik Luca om half negen naar het kdv. Daar nog even gezellig met de juffen gekletst. Ik ben zo blij dat ik nog ruim twee en half jaar op deze groep mag komen. De juffen zijn zo gezellig.

Ik rijd daarna door naar mijn ouders om even de kat te verzorgen. En ik wil dan ook boodschappen doen, maar mijn lichaam heeft er even geen zin in. En ik ga dus lekker naar huis toe, ik kan vanmiddag ook nog boodschappen doen.
Thuis neem ik een bakkie en ga ik lekker een poosje lezen.

20140618-210249-75769629.jpg

20140618-210250-75770584.jpg

Als ik een uur heb gelezen, ga ik even stofzuigen. Dat was weer voor het eerst sinds hele lange tijd. En ook meteen weer de laatste keer, want het voelt niet goed. Na het stofzuigen dus nog maar een bakkie doen en ik duik ook nog even in mijn boek.
Na de lunch ga ik strijken. Normaal strijk ik nooit, maar hydrofiele luiers, washandjes en ledikantlakentjes strijk ik altijd wel (voor zolang als het duurt)
Daarna maak ik het ledikantje op. Het staat in eerste instantie tegen de muur aan, maar dat vind ik niks. Dus heb ik het verplaatst richting het raam.
Als ik klaar ben ziet het er zo uit.

20140618-210716-76036100.jpg

Ik vind dat er nog iets ontbreekt, het is zo kaal. Dus ik besluit om de hemel die we voor Luca hadden, toch te gebruiken. En het ziet er al meteen anders uit.
De rest van de zooi moeten we eerdaags toch ook echt een plekje gaan geven, want dat kan hier echt niet blijven staan.

20140618-210811-76091894.jpg

Nu ben ik wel tevreden. Mijn moeder gaat het hemeltje nog even wassen en strijken, want dan zit er zo’n lekker luchtje aan. Ja ik weet het ik kan het zelf ook wassen en strijken, maar dan ruikt het toch anders hihi.

Na de strijk kan ik weer lekker lezen tot kwart over vier. En dan ga ik eerst even wat boodschappen doen. Gisteren een vestje verkocht op marktplaats en die breng ik ook meteen naar het postkantoor. Ik moet 2,60 euro afrekenen. En ben daar nogal verbaasd over. Normaal is het 2,56 euro. Niet dat het me om die vier of vijf cent gaat, maar om het feit dat die vrouw verteld dat ze het naar boven af mogen ronden. Ik ben zo verbouwereerd dat ik wegloop. Maar eigenlijk is het een raar iets. Zo steken die mensen heel wat centen in hun zak. Daar ga ik dus nooit meer een pakje naartoe brengen.
Als ik alle boodschappen heb gedaan, rijd ik naar het kdv om Luca op te halen. Het duurt weer zeker twintig minuten voor we er weg zijn. En dat alles door twee verliefde dreumesen die geen afscheid kunnen nemen van elkaar. Het is wel heel schattig om te zien, dat dan weer wel.

Thuis moeten we nog even wachten op Erik, die is nog onderweg. En doordat het Nederlands elftal moet spelen is het druk onderweg. Als hij er is zetten we snel de tv aan en eten we voor een keertje bij de tv.
Omdat Erik de wedstrijd maar saai vindt gaat hij Luca in bad doen. Maar als hij eenmaal weg is, wordt het juist spannend. En zit ik op het puntje van de bank, in de hoop dat de jongens winnen. Met een Algerijn als scheids, die blijkbaar denkt dat België bij Nederland hoort, kan het nog knap lastig worden om te winnen. Maar ze doen het, ook al is het niet de beste wedstrijd. Als ze zo doorspelen haal ik nooit de veertig weken, dat kunnen mijn vliezen niet aan denk ik 😉

Inmiddels is Spanje – Chili nu bezig. Ligt Luca op bed. En hangen wij weer eens op de bank, uiteraard met een bakkie.

Fijne avond!

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Irma
  18 juni 2014 / 7:38 pm

  Hihi, houd buikmeisje nog maar even bij je 😉
  (Al is dat bij deze wedstrijd weer niet zo moeilijk, gebeurt tot nu toe weinig!) Fijne avond. X

  • Marieke
   18 juni 2014 / 7:51 pm

   Was ook niet van plan om de komende drie weken te bevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge