Spannend

Vanmorgen werd ik wakker van Eriks wekker. Helaas ging die weer om kwart voor zes. Niks aan hoor, om alleen verlof te hebben. Ik stel voor dat de mannen ook gewoon tien weken verlof krijgen vanaf de bevalling. Is veel gezelliger. Maar goed het is niet anders.
Om zeven uur word ik weer wakker van Giulia. Ik ga maar meteen een fles maken. Als de fles leeg is, hoor ik Luca. Ik leg Giulia weer op bed. En haal Luca uit bed. Mijn eerste ochtend alleen met de kinderen is begonnen. Ik vind het wel spannend.
Maar het gaat beter dan ik dacht. Luca wil veel spelen en ik zit een hele tijd met hem op het kleed. Als Giulia weer een fles krijgt, is Luca even jaloers en probeert haar te slaan 🙁
Gelukkig kan ik hem snel kalmeren. En komt hij bij ons zitten.
Best druk op mijn schoot.

Als Giulia weer op bed ligt, spelen we nog even met het schip. Iets met jong geleerd en een mama die haar werk niet los kan laten c.q. mist 😉

Na het middageten leg ik Luca op bed.

Vanmorgen al te horen gekregen dat Erik zijn vakantie is goed gekeurd. Dus ik ga meteen boeken. We gaan lekker een weekje naar mijn ouders op de camping in september. Ik heb er nu al zin in.

Luca is na anderhalf uur al weer wakker. En we eten samen aardbeitjes. En daarna mag ik weer op het kleed gaan zitten om met de blokken te spelen.

Erik is op tijd thuis en we eten lekker lasagne van gisteren. En wederom is het lekker.

Inmiddels ligt Luca op bed en Giulia voor de verandering weer op mijn schoot.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge