Slaap

Vanmorgen werd ik al vroeg gewekt door de brandweer die om tien over vijf met sirenes voorbij kwam rijden. Niet echt fijn wakker worden, zeker niet als je nog een poosje kan blijven liggen. Maar ja niks aan te doen. Ik kan wel weer proberen te slapen, maar Eriks wekker gaat toch ook om half zes weer. Dan maar een beetje op mijn telefoon lezen.
Erik komt om zes uur nog even een bakkie doen bij mij op bed. Als hij weggaat, lees ik nog wat op mijn telefoon en zet voor de zekerheid de babyfoon aan, want ik hoor Luca anders niet wakker worden, mocht ik in slaap vallen. En dat in slaap vallen lukt. En ik word om half acht wakker van een kletsende Luca. Die daarna begint te zingen. Leuker wakker worden kan haast niet 🙂

We doen rustig aan, ondanks dat Luca naar het kdv mag. Sinds twee dagen ontbijt hij met ontbijtkoek en optimel. Zijn ochtendpapfles is er echt vanaf nu, weer een mijlpaal.

Om negen uur is Luca op het kdv, net op tijd voor een koekje en sap. En ik mag even meekijken met het zingen voordat ze een koekje gaan eten. Zo schattig al die kindjes die dan mee gaan doen (als ze al meededen, Luca in ieder geval niet ;))

Daarna rijd ik door naar mijn ouders om de kat te verzorgen. En aansluitend ga ik wat boodschapjes doen.

Als ik thuis kom, neem ik een bakkie thee en ik ga lekker even op de bank hangen. Heb ik wel verdiend vind ik zelf. Als ik lang genoeg heb gezeten, ga ik het beddengoed van de kleine meid wassen, dan kan ik morgen het ledikantje opmaken. Uiteraard moet het ledikantje wéér leeggeruimd worden. Maar nu is wel alles meteen goed opgeruimd. En meteen nog wat kleertjes op marktplaats gezet. Het kan maar weg zijn.

Rond half drie wordt er aangebeld. De pakketbezorger. Mijn nieuwe boek is er, yay!

20140617-202137-73297766.jpg

Hier kan ik echt heel erg blij van worden. Meteen maar in mijn andere boek verder gegaan vanmiddag, want ik wil in dit boek gaan beginnen. Vanavond maar weer verder lezen.

Dan is het tijd om Luca te gaan halen. Hij heeft de hele dag niet geslapen. Dus we kunnen onze lol nog op.
Als we in de auto zitten, valt hij binnen de kortste keren in slaap. Zal je altijd zien natuurlijk.
Als we thuiskomen, kan ik hem zo op de bank leggen. En hij slaapt daar nog een halfuur verder.
Erik maakt hem wakker, terwijl ik eten kook. Maar hij is daar eigenlijk helemaal niet aan toe en is boos. Ik ga hem troosten, terwijl Erik het eten afmaakt.
Gelukkig eet hij wel goed van de pasta die we gemaakt hebben.

Na zeven uur komt er nog een UPC monteur en hopelijk blijft nu wel alles werken. Om kwart voor acht gaat Luca naar bed. Maar helaas loopt hij inmiddels alweer rond. Die powernap was toch nog te lang uiteindelijk 🙁

Dan maar een avondje met zijn drietjes doorbrengen in plaats van met zijn tweetjes.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge