Rustig

Vannacht lekker geslapen en iets na zevenen hoor ik Luca. Ik ga er uit, want Luca mag vandaag naar het kdv. Wellicht ook mijn laatste dagje echt alleen.
Rond acht uur breng ik hem naar het kdv. Ik vul een formulier in voor zijn antibiotica en daarna ga ik naar huis toe.

Eenmaal thuis is het eerst tijd voor een lekker bakkie thee.

20140715-195414-71654030.jpg

Ik lees wat nieuws op mijn telefoon en klets wat op facebook en twitter.
Daarna ga ik maar even wat boodschappen doen. Ik wil alvast geboortezegels halen en er is ook een pakketje afgegeven bij het postnl-punt, dus die haal ik ook meteen op.
De klinisch verloskundige adviseerde om een sportbeha aan te schaffen in verband met stuwing, omdat ik geen borstvoeding ga geven.
Dus bij Hema meteen eentje gekocht, maar blijkbaar zijn die maten anders dan bij Hünkemöller, want hij was te klein. Morgen maar even omruilen voor een maatje groter, mits ik dat nog red natuurlijk. En nee het is nog niet begonnen, maar je weet natuurlijk nooit wat de komende uren nog gaat brengen 😉

In het pakketje wat ik heb opgehaald zitten twee invulboeken van Woezel&Pip die ik gewonnen heb via de weggeefactie van Kinderen.

20140715-200255-72175688.jpg

Ik vul het ene boek alvast in voor Luca. Krijg dit boek namelijk ook van mijn schoonouders voor de kleine meid, maar toen wist ik nog niet dat ik ze ook had gewonnen 😉

Na de lunch rust ik lekker uit. Nadeel van alleen zijn en tot rust komen, is dat ik zin krijg om geld uit te geven. Ik heb bij twee webshops de mandjes gevuld, maar ook weer leeggegooid. Best knap van mezelf haha.

Om tien over half vijf ga ik Luca ophalen. En als wij thuis zijn, is ook Erik al bijna thuis.
Na het eten gaan Erik en Luca weer spelen tot het avondritueel begint.

Wij zitten ondertussen alweer lekker op de bank, bakkie er bij en genieten van de rust.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge