Rustdag

Vandaag hebben Luca en ik een rustdag. Na vier dagen kdv heeft hij dat ook echt wel nodig. En ik vind het ook wel lekker dat ik nergens naartoe hoef. Zeker na een onrustige nacht zoals afgelopen nacht.
Eerst schrok ik wakker van Luca die lag te huilen, maar nog voordat ik mijn bed uit was, was hij alweer stil. Daarna liggen piekeren over die meiden in Panama. Ik ben iemand die dingen niet zo snel los kan laten, helaas. En kon die schoenen en botten maar niet uit mijn hoofd zetten. Nu ik er weer over begin, hoop ik niet dat ik er mezelf weer mee tekort doe vannacht.
Erik lag heerlijk te slapen, maar helaas ook te snurken. Dus die heeft de nodige porren gehad. Toen ik weer sliep, werd ik weer wakker van Luca. Hij lag wederom te huilen, maar ook nu was hij weer zo stil. Toen bedacht ik me ineens dat ik voor Luca ook een koffer in moet pakken, voor als hij op stel en sprong naar mijn ouders toe moet, als de bevalling begint.
Het is maar waar je over nadenkt ’s nachts. Nou ja vannacht hopen op een betere nacht.

Ik ben al wel weer rond zeven uur wakker, maar Luca slaapt lekker uit tot kwart voor acht. Dus ik kan een poosje blijven liggen.

Als Luca ook wakker is, starten we rustig op. We ontbijten samen en Luca gaat lekker spelen. Als hij zijn spijkerbroek op de kast ziet liggen, loopt hij naar de babykamer. Hij wil aangekleed worden. Uiteraard geen probleem. Als hij is aangekleed, zoek ik de was uit. Daarna is het weer tijd voor een bakkie. Luca heeft zijn auto’s ontdekt en is daar mee aan het spelen. Het is echt een jochie.
Omdat Luca in de na-aapfase zit, maak ik een vroem geluid bij een auto en hij doet me na. Lekker joch!

Als ik de was op ga hangen, maakt hij de grote kast in de babykamer open en ziet daar Sesamstraatdomino liggen. Hij is hier een halfuur mee zoet. Uit het doosje, in het doosje.
Na de lunch leg ik Luca op bed. En kruip ik zelf weer in het boek waar ik gisteren in begonnen ben.

Om drie uur hoor ik Luca weer. We eten samen aardbeitjes en hij gaat spelen. Helaas veranderd dat spelen al snel in boeven. En dingen doen die echt niet mogen. Vanwege de slechte nacht heb ik een kort lontje en kan minder hebben dan anders. Ik ben dan ook heel blij als Erik thuis is.
We gaan meteen even naar het huis van mijn ouders. De kat doen en een stofzuiger door de toko halen. Alles netjes in orde maken voordat mijn schoonzus de taak weer overneemt.
Daarna doen we boodschappen. En Luca is superlief. Maar als we thuiskomen begint hij meteen weer te boeven. Nu heeft hij ook honger. En onder het koken snoept hij wat tomaatjes en komkommer.

Na het eten neem ik Luca mee onder de douche. Na het douchen krijgt meneer zijn papfles en gaat zonder morren naar bed.

Wij zitten inmiddels al een poosje op de bank, nou ja ik dan, Erik is bezig op de mac.
Morgen een spannend dagje, we gaan weer op de foto voor een zwangerschapsshoot. Ben erg benieuwd. Niet te laat naar bed dus.

Fijne avond!

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. mafwief
  20 juni 2014 / 8:29 pm

  Je doet het geweldig echt ik geniet zo van je foto’s en dit soort postjes šŸ˜€

  Knuf Petra

  • Marieke
   20 juni 2014 / 9:06 pm

   Lief van je dat je dat zegt. Ik doe mijn best.

  • Marieke
   20 juni 2014 / 9:08 pm

   Thnx Es! Ik ben ook benieuwd! (Sorry je reactie per ongeluk verwijderd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge