Niksen

Kwart over drie word ik wakker van een slaaphand. En als ik bijna in slaap val, wordt Giulia wakker voor een fles. Om tien voor half vijf liggen we weer in bed. Ik doezel wat tot Eriks wekker gaat. Daarna doezel ik nog wat tot Erik om tien voor half zeven de kamer binnenkomt, met de mededeling dat Luca wakker is. Ik wilde nog zooooo graag slapen. Nou ja het is niet anders.
Erik legt Giulia in bed en gaat daarna werken.

Luca en ik beginnen aan ons ochtendritueel. En daarna aan dat van Giulia. Als Giulia aan de fles zit, komt Luca gezellig op de bank puzzelen.
Daarna breng ik Luca naar het kdv. Het is al lekker druk op de groep. En Luca gaat meteen spelen. Tussendoor krijg ik nog wel even een kus.

Als ik weer thuis ben ga ik ontbijten. En vandaag doe ik een dagje niks, behalve een was draaien en wegvouwen en voor Giulia zorgen natuurlijk.

Dat niks doen gaat me goed af. Ik ben op zoek naar een camping in Italië voor volgend jaar in het hoogseizoen. Met onze eisen wordt dat nog best een zoektocht. Maar het komt vast goed.

Giulia slaapt erg goed vandaag. En dat is wel heel erg fijn. Ze huilt een stuk minder dan de afgelopen dagen en dat moet voor haar ook een hoop rust geven denk ik zomaar eens.
De momenten dat ze wakker is, is ze ook goed wakker. En geniet ik volop van haar.

Van veel mensen horen we dat Giulia op Luca lijkt.
Ik zou zeggen, kijk en vergelijk. Ik ben benieuwd naar jullie reacties 🙂

Na vier uur ga ik richting Appie voor wat boodschappen en aansluitend haal ik Luca op, ik ben toch in de buurt. En dan hoeft Erik niet om te rijden.

Thuis beginnen we aan het eten. En Luca snoept mee van mijn salade.

Na het eten doen we Giulia in bad en daarna mag Luca weer puzzelen met Erik.

Na het toetje gaat hij lief naar bed toe.
Giulia daarentegen valt met een beetje hulp van mij in slaap in haar eigen bed, maar als ik al tien minuten uit haar kamer ben, wordt ze toch weer wakker en begint meteen te piepen 🙁
Nu ligt ze bij Erik op schoot te slapen.
Ik ben bijna geneigd om een wiegje van marktplaats te halen en haar daar in te leggen, wie weet werkt dat wel.

Wij doen nog lekker even een bakkie.
En genieten met zijn tweeën van deze avond en ons slapende moppie.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge