Nieuwe camera

Luca sliep vannacht van kwart voor twaalf tot zeven. De uurtjes daarvoor waren wat onrustig. En niks was goed eigenlijk. Zo sneu!
Als hij vanmorgen wakker wordt is hij vrolijk. Maar al binnen een uur ben ik versleten, omdat hij zo aan het boeven is. Heel even speel ik met de gedachten om hem een extra dag naar het kdv te doen, maar al meteen voel ik me een slechte moeder, omdat ik met die gedachten speel. Daarom whatsapp ik mijn moeder maar en vraag of ik een bakkie mag komen doen met Luca. En gelukkig komt dat uit. Scheelt weer even in continue politieagentje spelen.
Bij mijn moeder komt hij steeds bij me hangen en heeft weinig fut om te spelen. Zijn koekje eet hij met moeite en als hij een krentenbol krijgt, wil hij die niet.
Als ik tegen half twaalf naar huis ga, valt hij vlakbij huis in slaap. Helaas kan ik hem niet overleggen in bed, ik probeer het wel. Maar hij heeft er totaal geen zin in.
Ik haal hem uit bed en we gaan maar even eten. Luca eet maar een halve boterham.
Na de lunch gaan we maar even wat boodschappen doen. En dan kan ik meteen langs de fotozaak om een nieuwe camera te kopen, want mijn spiegelreflexcamera is inmiddels al verkocht.
Helaas heeft de fotozaak de camera die ik wil niet op voorraad.
We gaan de andere boodschappen doen en weer richting huis. Ook nu valt Luca in slaap. En dit keer kan ik hem wel op bed leggen en slaapt hij wel verder, gelukkig!
Ik heb ruim een uur voor mezelf en doe ook echt helemaal niks.
Luca wordt wel weer beroerd wakker en kan het eerst halfuur alleen maar jammeren en huilen. En hij heeft ook weer verhoging.
Ook het avondeten hoeft hij niet. Alleen het toetje gaat er goed in. Gelukkig kan hij wel wat hebben, komt die te hoge bmi toch nog uit šŸ˜‰

Na het eten gaan we even naar Saturn met zijn drieƫn om de camera te halen. Gelukkig hebben ze er daar wel genoeg. En kan ik morgen op mijn gemakje prutsen met mijn nieuwe camera.

20140707-214730-78450146.jpg

Jammer genoeg heeft Luca net een uurtje geslapen en is hij nu weer wakker. Erik heeft hem getroost, hopelijk slaapt hij zo weer lekker verder.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge