Lekker druk dagje

We hebben een goede nacht gehad. Luca was om tien voor half twee wakker, omdat zijn konijnen uit bed waren gevallen. Heb hem meteen drinken gegeven en zijn slaapzak aangedaan. Daarna zijn hij en ik allebei weer in slaap gevallen. Om half vier werd ik wakker van gesmak naast me. Giulia had honger en toch best knap van haar dat ze nu pas komt, aangezien ze om tien uur al haar laatste fles had.
Na de fles slapen we allebei weer snel. Tot zeven uur, want dan vind Giulia het tijd voor een fles. En uit de andere kamer hoor ik Luca zingen. Ik maak Erik wakker en de zondagochtend gaat beginnen.

Om tien over half elf gaat Erik samen met Luca zijn grote zus Danique en haar vriend Jordi ophalen van het station. Ze komen op kraamvisite. En het is ook voor het eerst in vier jaar dat Danique naar ons toekomt. Extra spannend dus. Voor ons allemaal!
Iets na elven stappen ze binnen en we drinken wat. Giulia is inmiddels ook wakker. En nadat we wat hebben gedronken, gaan we lekker met de kinderen naar buiten toe. Giulia mag voor het eerst mee en ligt heerlijk in de kinderwagen te slapen.

En Luca mag voor het eerst zijn fietsje meenemen. Hij vindt het helemaal geweldig. En trekt de meest gekke bekken. Uiteraard doet hij dat niet als we een foto willen maken šŸ˜‰

Als we na een uur terug komen, gaan we met zijn allen lunchen. En na de lunch geeft Danique Giulia haar flesje. Als Giulia klaar is, kruipt ze heerlijk dicht tegen Danique aan en valt zo in slaap <3

Luca gaat ook een poosje slapen. En zo zijn we een tijdje met zijn viertjes (vijfjes als je Giulia ook meetelt) en hebben heerlijke gesprekken. Wat een wijze kids zijn Danique en Jordi. En heerlijk om twee van die spraakwatervallen in huis te hebben. Ik heb er echt van genoten. En ze vinden Luca en Giulia ook echt heel leuk. Daar geniet ik dan nog even extra van. En ik zie ook Erik genieten van de aanwezigheid van zijn dochter <3

Tegen vijven brengt hij ze terug naar het station. Ik hoop dat ze snel weer langs komen.

Als Erik terug is, komen mijn ouders ook net aan. Ze komen lekker chinees bij ons eten, als bedankje dat ze vorig weekend op Luca hebben gepast.
Na het eten geeft mijn moeder Giulia nog de fles en legt haar op bed.

Inmiddels zijn mijn ouders weg en ligt ook Luca op bed. En kunnen wij terug kijken op een drukke, maar hele leuke en gezellige dag!

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge