Lekker dagje

Vanmorgen schrok ik om tien voor zes wakker van Giulia. Ik had niet eens Eriks wekker gehoord, die overigens naast me wakker lag te worden.
Ik ben er meteen uit gegaan om Giulia te verschonen, terwijl Erik haar fles maakt.
Als ze de fles leeg heeft, laat ze een boer en tegelijkertijd komt er een golf melk mee, lekker hoor, recht in mijn nek en over mijn rug. Ik ben wel meteen wakker.
Rond kwart voor zeven leg ik Giulia weer lekker op bed.
Luca slaapt nog heerlijk en doet dit nog tot tien voor acht. Stiekem baal ik hier wel van, want ik had gewoon nog ruim een uur kunnen slapen.

Om wat te doen te hebben, speel ik een beetje met hipstamatic, nu Erik zijn eigen facebookpagina heeft, wil ik daar ook wel zo nu en dan wat op posten.
Dit was het resultaat.

IMG_6929.JPG

Als Luca wakker is haal ik hem uit bed. Ik maak zijn fles, verschoon hem en daarna kijken we het laatste stukje van Mega Mindy.
Als hij klaar is met tv kijken, neemt hij me mee om zijn duplo te pakken. Hij gaat hier heerlijk mee spelen. En ik rommel ondertussen wat in de keuken en doe de was.
Daarna lees ik nog wat boekjes voor aan hem en zit hij heerlijk bij me op schoot.
Giulia “speelt” in de box met Pip.

Daarna geef ik Giulia ook nog een fles en wil Luca natuurlijk weer van alles van me. Wat uiteraard niet mogelijk is.

Na de lunch gaat Luca lekker naar bed toe. Hij slaapt wel onder de deken. En ook Giulia ligt nog heerlijk te slapen. Al duurt dat niet lang. Als ik haar uit bed haal en op schoot neem, krijg ik een lach van haar.

Daarna slaapt ze weer verder in mijn armen.
En ik geniet van haar ademhaling.

Luca wordt rond half drie wakker. En als ik bij hem ga kijken, ligt hij naast de deken in plaats van eronder 🙂

Hij is lekker vrolijk en we eten wat fruit samen. Daarna staat hij een halfuur op de poef naar buiten te staren. En vraagt steeds om papa.
Ik heb hier een filmpje van, maar helaas kan ik die niet op mijn blog zetten (als een van mijn lezers weet hoe dat moet, hoor ik het graag ;))

Om kwart over vijf is Erik thuis. En ik ga meteen koken, want onze vrienden, die net terug zijn van vakantie, komen bij ons eten.
Het is erg gezellig. En we kletsen lekker bij onder het genot van een heerlijke maaltijd.

Als zij om half acht weggaan, legt Erik Luca op bed. En hij trekt zelf de deken over zich heen, dus dat is een goed teken.

Wij zitten inmiddels aan een bakkie en hebben een crime-avondje met CSI en Unforgettable op tv.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge