Lege wasmand

Vanmorgen werd ik om iets voor zessen wakker. En lag Erik nog naast me, de slaapkop had er al uit moeten zijn. Dus heb ik dat ook meteen tegen hem gezegd. Ik heb daarna niet meer geslapen helaas. Luca was er iets na zevenen en zoals iedere ochtend begint ons ochtendritueel weer.
Rond acht uur breng ik hem weer naar het kdv en mijn laatste dagje alleen deze week gaat beginnen. Als ik thuis kom zet ik een grote beker thee en ruim de keuken op, doe een was in de machine en vouw de was van gisteren weg.

20140703-204502-74702659.jpg

Daarna mag ik gaan zitten en genieten van mijn beker thee. Als de was klaar is, hang ik die lekker buiten op. En gooi er nog een was in. En voor het eerst sinds maanden is de wasmand echt leeg. Helaas was dat maar voor een paar uur en ligt er nu wel weer wat in.

Ik zet nog een beker thee en stuur nog een mail naar de fotograaf.
Rond half één krijg ik van Erik een berichtje dat de foto’s er zijn. En ik ga ze dan ook meteen op de mac zetten, zodat ik ze op mijn telefoon kan zetten en dus ook op mijn blog, zie ook zwangerschapsshoot: de foto’s

Rond één uur belt de pakketbezorgster aan, ze komt mijn nieuwe luiertas brengen. Ik heb er inmiddels wel twee, maar omdat ik zo meteen twee kleine kinderen in de luiers heb, is een wat grotere luiertas meer dan welkom. En toen ik deze voor het eerst zag, was ik meteen verliefd!

20140703-205430-75270917.jpg

En hij is echt heel ruim en in het echt nog gaver dan online. En ik ben de eerste in Nederland die deze tas heeft. De rest is pas leverbaar vanaf eind juli. Met dank aan www.liefzebraatje.nl voor de supergoede service!

De hele middag heb ik zitten stuiteren op de bank, alsof ik tig blikjes red bull op had of een snoepketting, effect is hetzelfde. Maar komt natuurlijk gewoon door de foto’s en de tas.

Om half vijf ga ik Luca ophalen van het kdv. En als ik terug kom zie ik dat de onderbuurvrouw met de kindjes in de speeltuin is en loop ik nog even naar haar toe. Erik kan namelijk ook ieder moment thuis komen.
Als Erik thuis komt gaan we eten. En Luca speelt daarna met de auto’s samen met Erik.

Daarna begint ons standaard avondritueel. En ik ben blij dat Luca eindelijk zijn ritme weer terug heeft.

Nu lekker genieten van deze avond. En gelukkig is het bijna weekend!

Fijne avond!

Volg:
Share:

2 Reacties

    • Marieke
      14 juli 2014 / 12:24 pm

      Ja ben ook echt superblij met die luiertas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge