Kroelen

Zal Giulia door hebben hoe ze moet doorslapen? Want dat deed ze vannacht namelijk weer. Hopelijk komende nacht ook weer, want ik kan hier best aan wennen.
Erik gaat al voor achten de deur uit om boodschappen te doen.
Ik kijk samen met Luca wat tv en doen lekker rustig aan. Als Erik thuis komt, gaat hij nog even de kinderwagen in mijn auto leggen. Luca wil graag mee, maar dat kan niet en is ook niet nodig aangezien Erik nog terug komt.
Maar Luca wil wel heel graag met Erik mee naar zijn grote broer, helaas gaat dat niet, want dan hadden we dat van te voren door moeten geven. Toch stuurt Erik een berichtje naar zijn oudste zoon. Jammer genoeg krijgt hij daar voor negenen geen antwoord meer op.
Luca is echt boos als Erik weggaat. En met behulp van kinderliedjes wordt het langzaam minder en kan hij weer dansen en zingen. Om half tien belt Erik me op met de mededeling dat Mike het toch wel erg leuk vindt als we ook naar opa en oma komen.
Rond elf uur rijden we weg. Helaas komen we in de file te staan, maar na twintig minuten kunnen we weer doorrijden. Om kwart over twaalf zijn we bij opa en oma.
Het is er erg gezellig. En Giulia kroelt met opa.
Om half vier rijden we richting huis. En als ik thuis kom heb ik twee slapende kindjes in de auto.

Erik is om kwart over vijf thuis en ik maak lekker pasta met boursin.
Na het eten mag Luca nog een poosje spelen. En vermaakt zich prima met zijn boekjes.

En ik kroel lekker met mijn wakkere mini-me.

Inmiddels ligt Luca lekker te slapen en ligt Giulia uit te buiken op mijn buik.

Fijne zaterdagavond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge