Haat aan tanden

Vannacht was weer lekker onrustig. Luca kwam om twee uur en wilde toen water drinken. En om half vier kwam hij weer en toen wilde hij eigenlijk niks. Maar na een zetpil en wat warme melk is hij toch gaan slapen.
Als om half zes de wekker gaat, horen we hem huilen. Gelukkig is dit in zijn slaap en slaapt hij door tot kwart voor acht.
Aangezien hij geen koorts meer heeft, breng ik hem wel gewoon naar het kdv, met de mededeling dat ze me moeten bellen als hij toch weer koorts krijgt.
De hele ochtend blijft het rustig. Ik verander de indeling van een kast en doe verder niks.
Na het middageten ga ik een poosje liggen. Even genieten van alle buiten geluiden. Slapen kan ik toch niet. Daar ben ik te onrustig voor.
Als ik weer een poosje uit bed ben, word ik door het kdv gebeld of ik Luca op wil komen halen. Uiteraard ga ik dat meteen doen. En als we thuiskomen, komt hij bij me hangen.

 

Helaas is dit wel van korte duur, want hij gaat nog geen tien minuten daarna meteen lopen boeven. Kan duidelijk merken dat hij niet lekker is. Zo zielig, kon hij maar wat meer praten.

Om vijf uur komt een vriend van ons mijn camera ophalen. Jammer genoeg is Erik er nog niet. Dus lopen ze elkaar mis. Erik komt pas een halfuur later thuis.

Luca weigert weer te eten. En ook het toetje wil hij niet. Wel lukt het me om perenijs te geven aan hem. Wat wel even verlichting geeft aan zijn tandvlees.
Na het eten zet ik hem meteen in bad. En ga zelf maar meteen douchen. Dan hebben we dat alvast gehad.
Eindelijk mag ik, met veel moeite, na zijn bad, in zijn mondje kijken en constateer dat hij twee hoektanden krijgt in plaats van kiezen. Rotdingen zijn het, haat aan tanden krijgen, echt waar. Ik hoop maar dat ze snel door zijn.

Nadat we Luca een papfles hebben gegeven, hij moet toch iets eten, leggen we hem op bed. En gelukkig gaat hij meteen slapen.
Hij was net heel hard aan het huilen, is dan niet wakker te krijgen en ontroostbaar. Wil dan helemaal niks. Toen ik hem op de grond legde, sliep hij zo verder, gek jochie šŸ˜‰

 

Voor degene die zo meteen voetbal gaan kijken, veel plezier, wij slaan over. Ga zo lekker naar bed, ik denk zo maar eens dat dit weer een onrustig nachtje wordt.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge