Gezelschap

Toen ik zwanger was van Luca kon ik al heel snel in mijn verlof niks meer, autorijden was sowieso geen optie meer. Ik zat niet meer lekker achter het stuur. Gelukkig ben ik, ondanks bekkeninstabiliteit, dit verlof een stuk mobieler.
Wel zijn er overeenkomsten tussen dit verlof en het verlof bij Luca.
Het gebrek aan gezelschap. Ondanks dat ik veel thuis ben, zijn er maar weinig mensen, die uit zichzelf vragen of ze een bakkie kunnen komen doen. En dan met name doordeweeks.
Bij Luca heb ik, behalve mijn moeder, verder helemaal niemand gezien bij ons thuis.
Ook nu verloopt het weer zo. En dat vind ik jammer. Begrijp ook niet zo goed waarom. Het is voor mij een kleine moeite om bij iemand op bezoek te gaan en dat doe ik ook wel, maar het is ook weleens fijn om gewoon thuis te zijn. En het is nou niet dat ik in een uithoek woon of zo.
Ik baal daar weleens van, zo lijkt het altijd maar van één kant te komen en dat vind ik zonde en onnodig!

Zo weer genoeg geklaagd haha, maar soms is dat even nodig 😉

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 9 juli 2014 / 6:10 pm

  Ook ik zag weinig mensen. Maar ik vond dat niet zo erg. Veel vrouwen willen die weken voor de bevalling rustig aan doen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden. Dus veel mensen denken misschien dat jij er ook zo over denkt. Je hoeft er niet per se iets achter te zoeken. Komen ze als je niet zwanger bent wel dan door de weeks? Geniet nog maar even van de rust en je verlof met 1 kindje. Straks is het heel anders. Geloof me 😉

  • Marieke
   14 juli 2014 / 12:28 pm

   Sorry Marianne, beetje late reactie.
   Normaliter ben ik aan het werk natuurlijk als ik niet zwanger ben en dan is het anders. Maar ik ben wel iemand die echt van gezelschap houdt. En al is het maar een uurtje het ging mij om het idee. Maar ik verwacht te veel van de mensen om mij heen, dat blijkt wel 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge