Eindelijk cocoonen

Eindelijk een weekend zonder plannen, nou ja bijna dan. Vanmorgen hebben we nog wat spullen naar de stort gebracht. Erik is zo blij met mijn nesteldrang, haha!
Daarna zijn we naar Hellevoetsluis gereden om een familyfix op te halen die we via marktplaats hebben gevonden. Die kunnen we ook weer van ons lijstje afstrepen, de tweede komt wel als ik ben bevallen, heeft voor nu geen haast.
De maxi cosi staat in ieder geval al in de auto šŸ™‚
Daarna rijden we nog even door naar Ikea, we willen nog een plank voor op Luca’s kamer hebben. Zodat de plank die boven de commode hing ook naar de babykamer kan. Luca was echt superlief en zong de hele tijd liedjes <3

Als we thuis zijn mag Luca nog even spelen, maar dan is het toch echt tijd voor zijn middagslaapje. Al denkt hij daar toch echt heel anders over. En na twee keer proberen, gaan we maar naar het winkelcentrum in Papendrecht. Nog voor we daar zijn valt meneertje in slaap en slaapt lekker door in de buggy. Wat ons de gelegenheid geeft om even een cadeautje voor hem te kopen, voor als zijn zusje is geboren. Daarna koop ik nog wat spulletjes voor het kraamfeest. En gaan we weer richting huis.

Luca is heel erg ondeugend en doet alles wat niet mag.
En ik ben dan ook blij als we gaan eten. Hij blijkbaar ook, want hij zit goed te eten.
En daarna is hij echt weer heel lief en speelt nog even met little people.

Daarna begint het avondritueel weer
Van het echte cocoonen kwam dus niet echt wat terecht, maar gewoon met zijn drietjes dingen doen, was ook wel even fijn.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge