Driftbui

Ja ja Giulia kan het dus wel, vannacht sliep ze voor het eerst, zowel voor als na de nachtfles, in haar eigen bed! Heerlijk om weer gewoon breeduit te kunnen slapen ๐Ÿ˜‰

Helaas moet ik zowel Luca als Giulia wakker maken vanmorgen, want om kwart over acht mogen wij ons melden bij de KNO-arts.
We zijn ruim op tijd, alleen wel jammer dat Giulia nu voor een fles komt. Nu had ik hier al een beetje op gerekend en alles bij me. Zelfs het water is al warm. Dus maak ik maar een fles. Zodra we binnen geroepen worden, leg ik Giulia terug in de wagen en stuur Luca richting de arts.
We zijn slechts vijf minuten in de spreekkamer. Luca’s oren zien er goed uit, maar omdat hij toch weer een heftige oorontsteking heeft gehad, vreest de arts het ergste voor de winter. Luca krijgt dus buisjes. We worden nog teruggebeld voor een afspraak in oktober, want in september gaan we natuurlijk nog weg en heb ik ook geen oppas voor Giulia. En haar meenemen vind ik geen optie.

Als we thuis zijn, geef ik Giulia het restant van haar fles. En Luca eet zijn koekjes op.
Daarna ga ik even met Luca spelen.
Hij wil graag stofzuigen en dat vind ik geen probleem.

Maar hij blijkbaar wel, als ik vind dat we klaar zijn. Luca krijgt een driftbui die zeker tien minuten duurt. En het enige wat hij kan is op de grond liggen krijsen, slaan en gillen. Ik probeer hem te troosten, maar moet dit bekopen met een afdruk van zijn gebit in mijn arm ๐Ÿ™ Enige wat werkt is om hem uit te laten razen. Als zijn driftbui voorbij is, komt hij bij me zitten en kroelen. Ik ben blij dat zijn bui gezakt is.
We gaan middageten en daarna leg ik hem op bed.

Giulia heeft een tijdje liggen chillen in de box, terwijl Luca aan het stofzuigen was. Heerlijk om te zien dat ze steeds een beetje langer wakker is.

Na het slaapje van Luca, eten we komkommer en spelen we weer wat samen. Ik lees Dikkie Dik voor en Luca moet lachen om de poep in het boekje. Echt een knul dus ๐Ÿ˜‰

Erik is al lekker op tijd thuis en we eten dus ook op tijd.
Na het eten gaat Erik puzzelen met Luca. Ook al is Luca nog iets te jong, het seizoenenpuzzelboek van Woezel en Pip is echt een aanrader. Iedere avond moet er echt even gepuzzeld worden door hem met mij of Erik.

Erik doet Luca in bad, terwijl ik Giulia de fles geef.
Voordat Luca uit bad komt, ligt Giulia al op bed.
Luca krijgt nog een toetje en daarna gaat ook hij naar bed.
Voor het eerst sinds dagen liggen ze allebei voor half acht op bed.

Wij zitten inmiddels op de bank. Ik wens jullie een fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge