Cocoonen

Vanmorgen werden we om kwart voor acht wakker van een brabbelende Luca. Heerlijk dat hij ons uit liet slapen.
We kunnen redelijk rustig aan doen en dat is wel fijn.
Na het ontbijt en het huishouden, gaan we naar Breda, waar we een verjaardag hebben bij vrienden. Eigenlijk heb ik totaal geen zin, ik merk aan alles dat ik behoefte krijg om te cocoonen in de weekenden. Gelukkig is dit de laatste verplichting die we hebben en kunnen we vanaf volgend weekend, mits ik niet bevallen ben, gaan cocoonen.

Het is wel gezellig op de verjaardag gelukkig. Omdat we de eerste zijn help ik nog even mee met taugé “plukken” oftewel voor en achterkant verwijderen. Had dat nog nooit eerder gedaan. Maar mijn Indonesische vriendin vindt dat lekkerder door de gado gado heen.

20140629-205539-75339951.jpg

Luca vermaakt zich ook prima. Heeft een fietsje ontdekt en is daar druk mee.

Rond kwart over drie gaan we weer richting huis. Luca wil niet slapen en ik ben er ook wel klaar mee. Weet niet meer hoe ik moet gaan zitten.

Eenmaal thuis doen we vrij weinig. We eten en kijken voetbal. Het is wederom een spannende wedstrijd. Ik dacht echt even dat we naar huis zouden gaan. Maar gelukkig werd het toch 2-1, zoals ik al voorspeld had.

Luca vermaakt zich ondertussen ook prima. En zit ineens in de boekenkast.
Inmiddels is het negen uur geweest, ligt Luca op één oor en genieten wij nog even na van dit weekend, wat bijna ten einde is.

Fijne avond!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Irmaatje
    29 juni 2014 / 7:22 pm

    🙂 fijne avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge