Apart dagje

Vanmorgen al vroeg wakker, mijn wederhelft was weer een regenwoud aan het omzagen. En geen enkele por werkte daar tegen, helaas!
Uiteindelijk wel weer in slaap gevallen en zo raar gedroomd, dat ik naar wakker werd. Als je kind van een tien meter hoge brug in het water valt en je er achteraan moet springen met je zwangere lichaam is dat niet heel grappig. Geen idee hoe het afliep, want ik schrok wakker. Dit soort dromen vergeet ik het liefst heel snel.

Luca en Erik zijn inmiddels ook wakker. En het is tijd om er uit te gaan. Luca gaat vandaag met Erik mee. Zijn grote broer vroeg gisteren of Luca ook mee mocht naar opa en oma vandaag. Ik mocht niet mee. Ik moest rusten van hem <3 Omdat Luca vandaag zomerfeest had van het kdv, ben ik maar even alleen gegaan. Tenslotte had ik beloofd om te komen. Ben driekwartier geweest. Scheelt wel dat mijn vriendin met haar gezinnetje er ook was. Anders was ik niet gegaan denk ik. Daarna ben ik alvast wat spulletjes gaan halen voor het kraamfeest. Scheelt weer shoppen na de bevalling. En na het shoppen weer naar huis gegaan. Thuis de was gedaan, want ja alleen of niet, dat gaat ook gewoon door. En dan val ik een beetje in een gat, wat ga ik doen. Normaal geniet ik van mijn vrije uurtjes zonder Luca. Maar vandaag vind ik het maar apart. Niet dat ik niet geniet van de rust, het is meer dat ik me een soort van verveel. Alles is al zo'n beetje gedaan in huis, behalve stofzuigen, maar dat kan ik ook niet meer dus dan houdt het al snel op. Om vijf uur zijn mijn mannen weer terug. En ik ben maar wat blij met het gezelschap om me heen, ook al is het gedaan met de rust šŸ˜‰ We eten gezellig met zijn drietjes. En na het eten gaan Luca en ik badderen. Daarna gaat Luca naar bed, maar hij heeft er geen zin in dus hij mag nog even uit bed om te spelen. Erik wil de gordijnen ophangen in de babykamer en ik help maar even mee, niet heel handig overigens met een dreumes die daar ook rondbanjert, maar het is gelukt. En ik ben meer dan tevreden. Nog wat kleine dingetjes opruimen en dan is de babykamer echt klaar. 20140628-214126-78086277.jpg

20140628-214127-78087168.jpg

Inmiddels ligt Luca op bed. En zitten wij op de bank!
Ik wens jullie een fijne zaterdagavond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge