Gefrustreerd

Vanmorgen is Luca als eerste wakker en ik sta op om even samen met hem te zijn, terwijl vader en dochter nog liggen te slapen.
We kijken wat tv samen en na een halfuur horen we ook geluid vanuit de slaapkamer. Giulia is wakker.
Erik geeft Giulia haar fles, terwijl ik voor Luca zorg.
We doen rustig aan en om half tien komen vrienden op kraamvisite. Het is erg gezellig. En ook de kleine meid laat zich nog even horen en zien, op zich wel fijn als er mensen speciaal voor haar komen ­čśë

Als onze vrienden weer weg zijn, maak ik in een grote doos van Greetz een deur en Luca is hier heerlijk mee aan het spelen. Hoe simpel kan het zijn.

Het is jammer dat het zulk slecht weer is, want eigenlijk had ik met zijn allen naar de kinderboerderij gewild, dan had Luca uit kunnen razen.
Helaas is het niet anders en hopelijk kunnen we van de week nog iets met hem gaan doen.
Luca ligt al vroeg op bed voor zijn middagslaapje en ook Giulia slaapt, dus we zijn even samen.

Iets na twee├źn is Luca weer wakker. En omdat we wat boodschappen nodig hebben, gaan we met zijn viertjes naar de winkels toe. Wat wel even fijn is, want van binnen zitten word je ook niet blij.

Als we om half vier terug zijn, spelen we met zijn drietjes met de auto’s. We proberen echt tijd voor Luca te maken.

Helaas is Luca na het eten zo boos, agressief en gefrustreerd, dat we niet weten wat we nog kunnen doen. We proberen hem te troosten, maar dat wil hij niet. Het enige wat hij doet is slaan en bijten. En ik word er echt verdrietig van. Hoop maar dat het door de verandering komt en dat hij snel aan de nieuwe situatie gewend is, dat is voor iedereen fijn, maar vooral voor hem zelf.

Inmiddels ligt hij te slapen. En zitten wij op de bank met een bakkie. Hopelijk blijft het rustig.

Fijne avond!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge